Teekevät 2012 – Kiinan kevätsato I

Loading Map….
Aika
Tue 22.05.2012
16.30 – 18.00
0
iCal

Paikka


Uutos järjestää yhteistyössä Johan&Nyströmin kanssa teekevään, sarjan avoimia tuoreiden kevätsatojen maisteluiltoja. Näissä maisteluilloissa on mahdollista rennossa ja epämuodollisessa ilmapiirissä tutustua tuoreen teen saloihin. Teekevät on jatkoa toimintansa lopettaneessa Kahvila Soihdussa aiempina keväinä pidetylle Teetiistait-sarjalle. Tänä vuonna käymme läpi kiinalaisten vihreiden teiden uutta satoa, Darjeelingin ensipoimintaa sekä japanilaisia uusia teitä, shinchoja.

Ensimmäisellä kerralla 22.5. aloitetaan Kiinan kevätsadon maistelu, ohjelmassa mm. longjingeja ja anji baicha.

Maistelut pidetään kello 16.30-18.00 Johan&Nyströmin konseptimyymälässä Katajanokalla, Kanavaranta 7C. Paikalle mahtuu 15 henkilöä, toivomme ennakkoilmoittautumisia uutos@uutos.fi, mutta myös ilmoittautumatta pääsee mukaan jos tilaa on. Maistelun hinta on 10 euroa henkilöltä, ja kaikki yleisimmät maksuvälineet käyvät.

Yhteistyökumppanimme esittäytyy:

“Johan&Nyström on kahvipaahtimo ja teekauppias. Paahdamme kahvit käsin ja ostamme lähes kaiken raakakahvin suoraan viljelijöiltä ympäri maailman. Teevalikoimassamme on lähes 200 eri teetä. Maustamiseen käytämme vain luonnollisia raaka-aineita. Toimintamme arvoja ovat laatu ja avoimuus.” www.johanochnystrom.fi

Koko teekevään ohjelma:
ti 22.5. Kiinan kevätsato – mm. 3 longjingia, 2 anji baichaa
ti 29.5. Darjeelingin ensipoiminta – tusina eri darjeelingeja, mukana Helsingin kauppojen tarjonta
ti 5.6. Kiinan kevätsato II – mm. Huangshan maofeng, Baihao yinzhen, erinomainen Biluochun
ke 13.6. Japanin kevätsato – valikoima täsmentyy lähiaikoina

Toivomme ettei aikataulu muutu, mutta sen mahdollisuuteen on varauduttava.

{"value":"\n