Teekevät 2012 – Japanin kevätsato

Loading Map….
Aika
Wed 13.06.2012
16.30 – 18.00
0
iCal

Paikka


Uutos järjestää yhteistyössä Johan&Nyströmin kanssa teekevään, sarjan avoimia tuoreiden kevätsatojen maisteluiltoja. Näissä maisteluilloissa on mahdollista rennossa ja epämuodollisessa ilmapiirissä tutustua tuoreen teen saloihin. Teekevät on jatkoa toimintansa lopettaneessa Kahvila Soihdussa aiempina keväinä pidetylle Teetiistait-sarjalle. Tänä vuonna käymme läpi kiinalaisten vihreiden teiden uutta satoa, Darjeelingin ensipoimintaa sekä japanilaisia uusia teitä, shinchoja.

Neljäs ja tällä erää viimeinen kerta on muista poiketen keskiviikko 13.6., koska emme halua kilpailla Helsinki-päivän ohjelman kanssa. Tarjolla on japanilaisia uusia teitä Japanin eteläosista Kagoshimasta, Kumamotosta ja Miyazakista sekä Keski-Japanista Kioton naapurista Ujista, josta arvostetuimmat japanilaiset teet tulevat. Valikoimassa on eri lajikkeita ja eri höyrytysasteita, sekä yksi japanilaisten teiden yleisestä linjasta poiketen paahtamalla käsitelty shincha.

Maistelut pidetään kello 16.30-18.00 Johan&Nyströmin konseptimyymälässä Katajanokalla, Kanavaranta 7C. Paikalle mahtuu 15 henkilöä, toivomme ennakkoilmoittautumisia uutos@uutos.fi, mutta myös ilmoittautumatta pääsee mukaan jos tilaa on. Maistelun hinta on 10 euroa henkilöltä, ja kaikki yleisimmät maksuvälineet käyvät.

Yhteistyökumppanimme esittäytyy:

“Johan&Nyström on kahvipaahtimo ja teekauppias. Paahdamme kahvit käsin ja ostamme lähes kaiken raakakahvin suoraan viljelijöiltä ympäri maailman. Teevalikoimassamme on lähes 200 eri teetä. Maustamiseen käytämme vain luonnollisia raaka-aineita. Toimintamme arvoja ovat laatu ja avoimuus.” www.johanochnystrom.fi

Koko teekevään ohjelma:
ti 22.5. Kiinan kevätsato – mm. 3 longjingia, 2 anji baichaa
ti 29.5. Darjeelingin ensipoiminta – tusina eri darjeelingeja, mukana Helsingin kauppojen tarjonta
ti 5.6. Kiinan kevätsato II – mm. Huangshan maofeng, Baihao yinzhen, erinomainen Biluochun
ke 13.6. Japanin kevätsato – Kagoshima, Kumamoto, Miyazaki ja Uji

Toivomme ettei aikataulu muutu, mutta sen mahdollisuuteen on varauduttava.

{"value":"\n