Teekevät 2012 – Darjeelingin ensipoiminta

Loading Map….
Aika
Tue 29.05.2012
16.30 – 18.00
0
iCal

Paikka


Tapahtumasta kirjoitettuja kokemuksia täällä.

Intian Darjeelingin teitä kutsutaan teen samppanjaksi. Tänä vuonna helsinkiläiset teekaupat ovat ylittäneet itsensä lennättäessään maistettavaksemme ennenkokemattoman määrän tuoreita ensisadon darjeeling-teitä. Mutta ovatko ne kaikki yhtä hyviä, ja miten ne vertautuvat maailman parhaimmistoon?

Uutoksen Teekevään toisella kerralla 29.5. selviää tarvitseeko enää mennä merta pidemmäksi kalaan, kun paritamme helsinkiläisten Théhuoneen, Chayan, Demmersin ja Johan&Nyströmin tarjonnan kansainvälisten huippujen kanssa.

Nauttiaksesi teestä kanssamme sinun ei tarvitse tietää ennakolta mitään Darjeelingista, tai edes teestä. Toisaalta, jos haluat tietää kaiken jo ennalta, voit käydä lunttaamassa sivuiltamme.

Uutoksen teekeväästä yleisesti:

Teekeväässä tutustutaan tuoreen teen saloihin rennosti ja epämuodollisesti. Maistelun hinta on 10 euroa henkilöltä, ja kaikki yleisimmät maksuvälineet käyvät. Tilaisuudet pidetään kello 16.30-18.00 Johan&Nyströmin konseptimyymälässä Katajanokalla, Kanavaranta 7C. Paikalla on tilaa hieman rajoitetusti. 

Yhteistyökumppanimme esittäytyy:

“Johan&Nyström on kahvipaahtimo ja teekauppias. Paahdamme kahvit käsin ja ostamme lähes kaiken raakakahvin suoraan viljelijöiltä ympäri maailman. Teevalikoimassamme on lähes 200 eri teetä. Maustamiseen käytämme vain luonnollisia raaka-aineita. Toimintamme arvoja ovat laatu ja avoimuus.” www.johanochnystrom.fi

Koko teekevään ohjelma:
ti 22.5. Kiinan kevätsato – mm. 3 longjingia, 2 anji baichaa
ti 29.5. Darjeelingin ensipoiminta – tusina eri darjeelingeja, mukana Helsingin kauppojen tarjonta
ti 5.6. Kiinan kevätsato II – mm. Huangshan maofeng, Baihao yinzhen, erinomainen Biluochun
ke 13.6. Japanin kevätsato – valikoima täsmentyy lähiaikoina

Toivomme ettei aikataulu muutu, mutta sen mahdollisuuteen on varauduttava.

{"value":"\n